Artiklen indeholder reklamelinks

Nogle lidelser har ikke særlig mange mennesker lyst til at tale om. De bliver anset som værende pinlige af den ene eller den anden grund. Mange mennesker kategoriserer vorter inde under de pinlige lidelser, de helst ikke vil snakke højt om.

Der er mange former for vorter, som kan ramme os, og nogle er mere tilforladelige end andre, men selv de mest uskyldige vorter er noget, mange gerne tier stille med.

Er der tale om sådan noget som kønsvorter, som jo er en meget intim ting, er der tale om noget, som kommer meget tæt på privatsfæren og ens personlige grænser, og så forstår de fleste godt, at man gerne vil holde sådan en lidelse for sig selv.

Du kan gå på et online apotek i fred

Udfordringen med at være genert omkring lidelser som eksempelvis vorter er, at man ofte vil skulle på apoteket for at finde noget mod vorterne. Hvis man støder ind i naboen på apoteket, som måske skal købe en neglesaks eller noget andet som ikke er underlagt samme tabu, kan situationen blive akavet.

Man vil ikke lige skilte med, at man har vorter, mens naboen snakker om vind og vejr nede på apoteket.

Med et online apotek kan man sidde hjemme i sin stue og finde de produkter, man skal bruge. Man kan endda få indløst recepter på et online apotek, så længe det er et af de danske apoteker.

Der findes både onlineversioner af fysiske, eksisterende apoteker, og der findes rene online apoteker – det blev muligt for et par år siden.Tal med din leage om vorter

Snak med lægen, før du køber medicinen

Som nævnt i starten af artiklen, findes der mange slags vorter, som kan sidde mange forskellige steder på kroppen. Der er forskel på behandlingen af vorter, og man skal naturligvis snakke med sin læge, inden man begynder en behandling.

Nogle typer vorter kan dog komme igen flere gange, eksempelvis fodvorter. Når man har haft fodvorter før, kan man med større sikkerhed kaste sig ud i en behandling af dem, uden man har været forbi lægen.

Det er dog altid en god ide at rådføre sig med lægen, især hvis problemet bliver ved.

Andre typer vorter kræver, at man får en recept på en behandling, og så skal man naturligvis ind forbi lægen, så han eller hun kan udskrive en recept.

Husk at pas på smittefaren

Noget af det vigtigste ved vorter er, at man gør noget ved dem så hurtigt som muligt. Vorter er notorisk kendte for at smitte meget hurtigt og let. Derfor skal man gøre noget for at mindske smittefaren, med det samme du opdager, at du er ramt.

Sådan noget som fodvorter kan man mindske smittefaren på ved at tage klipklappere på, hvis man skal i fællesbad som i en svømmehal eller efter sport.

Vorter på hænder og fødder kan man behandle relativt let derhjemme. Der findes flere produkter, der er lavet til at give en let og simpel behandling af vorter, som man selv kan administrere.

Andre typer vorter kræver nogle andre midler, og man kan også komme ud for, at man skal have kirurgisk hjælp til at fjerne vorterne.